Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
10% Kedvezmény júliusban a fürdőszoba kategória termékeire! Kód: JUL10 - (érv 07.01-07.31) ♥ ⛟

Fizetési és szállítási információk

 

Mennyibe kerül a kiszállítás?
A termékek szállítási díja (láthatja a termék adatlapján) automatikusan hozzá adódik a termék árához. További költség nincs.

 

Mennyi idő alatt kapom meg megrendelésem?
Ebben a webáruházban csak olyan terméket tud megrendelni, ami tényleg raktáron van, így a feltüntetett kiszállítási idők elég pontosak. Általánosságban elmondhatjuk, hogy rendeléseink 4 munkanapon belül házhoz érnek.

 

Hogyan fizethetek?
A termék átvételekor bankkártyával és készpénzben (1,5% utánvét kezelési díj adódik a rendeléshez a kosárban) vagy előre utalással (a megrendelést követően díjbekérőt kap tőlünk ami alapján utalni tud).

 

Hova szállítunk és hogyan történik a kiszállítás?
Magyarország területén bárhova szállítunk, a logisztikában megbízható partnerünk a GLS és a Futár.hu

 

Mi a teendő, ha a termék sérülten érkezik?
Szállító partnereink nagyon figyelnek arra, hogy rendelése épségben Önhöz érjen, és nem jellemző, hogy bármi is megsérülne. Mindezek ellenére kérjük, hogy rendelése átvételekor szánjon 1-2 percet arra, hogy tüzetesen átvizsgálja a szállítmányt! Ha bármi sérülést tapasztal ne vegye át a csomagot és írasson jegyzőkönyvet a futárral! Ezt követően pedig értesítsen bennünket, hogy mihamarabb megoldhassuk a problémát.

 

Lehet egyeztetni a kiszállítási időről?
Persze! Írja bele kérését a rendelés leadásánál a megjegyzés rovatba, vagy hívja ügyfélszolgálatunk. Igyekszünk minden kérésnek eleget tenni!